Політика конфіденційності

Загальні положення

З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, інформуємо вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо на нашій платформі КНП "КЛШМД", сайті https://www.emergency-hospital.lviv.ua/, мобільних додатках і терміналі самообслуговування КНП "КЛШМД" (далі – КНП "КЛШМД"). Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш сайт, або користується нашим мобільним додатком, або терміналом самообслуговування, тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – Політика).

Ця Політика не поширюється на будь-які мобільні додатки третіх осіб, які ви можете використовувати, включаючи ті, які пов’язані із додатками КНП "КЛШМД", а також на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на https://www.emergency-hospital.lviv.ua/.

Повідомляємо, що ми застосовуємо файли сookie. Із кожним вашим відвідуванням КНП "КЛШМД" ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які ви використовуєте, та мереж, до яких ви приєднуєтесь, коли користуєтеся нашими сервісами. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, модель пристрою, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про ваші відвідування, у тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи з https://www.emergency-hospital.lviv.ua/, продукти, які ви переглядали або шукали, помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок тощо. Після завантаження та встановлення нашого мобільного додатку ми можемо збирати такі дані, як номер мобільного телефону. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie. Файли сookie – це невеликі блоки даних, які розміщуються на тимчасове зберігання на жорсткий диск вашого комп’ютера або у мобільний пристрій для того, щоб ви могли більш ефективно користуватися нашим сайтом. Якщо ви надаєте згоду, то це дозволяє нам використовувати файли cookie кожного разу, коли ви користуєтесь https://www.emergency-hospital.lviv.ua/.

Перелік персональних даних

Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з www.emergency-hospital.lviv.ua:

-       ваші прізвище, ім’я та по батькові, ідентифікаційний номер, адреса, номер телефону, електронна адреса або інші контактні дані;

-        інформація про ваш комп’ютер чи мобільний пристрій, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера і операційної системи;

-        інформація про ваші відвідування і використання www.emergency-hospital.lviv.ua, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації;

-        інформація, яку ви вводите при використанні послуг на www.emergency-hospital.lviv.ua;

-        інформація про проведення розрахункових операцій, банківських рахунків тощо;

-        інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через www.emergency-hospital.lviv.ua, включаючи комунікаційний контент і метадані;

-        будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час реєстрації на www.emergency-hospital.lviv.ua.

Цілі опрацювання персональних даних

Персональні дані, надані вами через www.emergency-hospital.lviv.ua, будуть використовуватись для наступних цілей:

-        адміністрування сторінки КНП "КЛШМД";

-        персоналізація КНП "КЛШМД" для вас, дозволяючи використовувати наші послуги на сайті https://www.emergency-hospital.lviv.ua/, мобільних додатках і терміналі самообслуговування КНП "КЛШМД";

-        подання заяв, рахунків і нагадувань про стягування платежів;

-        відправка користувачу повідомлень; 

-        відправка нотифікацій на мобільний пристрій, за умови згоди користувача на їхнє отримання;

-        відправка повідомлень електронною поштою, які користувачі спеціально запросили, у т.ч. для створення облікового запису або дій з обліковим записом (відновлення пароля, додавання чи зміна логіна користувача тощо);

-        надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті сторони не зможуть ідентифікувати будь-якого окремого користувача за цією інформацією);

-        розгляд запитів і скарг, зроблених користувачами або про користувачів із приводу КНП "КЛШМД";

-        забезпечення безпеки КНП "КЛШМД" та запобігання шахрайству;

-        перевірка дотримання умов, що регулюють використання КНП "КЛШМД" (включаючи моніторинг особистих повідомлень, відправлених через нашу службу обміну приватними повідомленнями);

-        а також інші види використання.

Крім того, ми використовуємо ваші персональні дані у маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

Доступ до ваших персональних даних

 

Персональні дані можуть бути передані третім особам у наступних випадках:

-        надання вами однозначної згоди на таку передачу;

-        необхідності укладення чи виконання правочину між нами та третьою особою на вашу користь;

-        необхідності для формування та здійснення правових процедур (претензії, позови, судові процеси тощо);

-        за наявності важливих підстав суспільного інтересу;

-        за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати й одержувати такі дані та інформацію.

За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, ми зобов’язуємося не надавати вашу особисту інформацію третім особам.

Період зберігання персональних даних

Ваша згода на опрацювання персональних даних діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання ваших персональних даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються у строк, не більший ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та цілей, визначених цією Політикою.

Права користувачів

При наданні нам ваших персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:

-        вимагати доступ до ваших персональних даних;

-        вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних про вас;

-        вимагати видалення ваших персональних даних;

-        на обмеження та заперечення проти опрацювання ваших персональних даних, а також право на мобільність даних;

-        відкликати у будь-який момент вашу згоду на опрацювання персональних даних.

Для реалізації вказаних прав вам необхідно звернутися до нас із письмовою заявою, направленою на наступну електронну адресу: lshmdsite@gmail.com



Звертаємо вашу увагу, що робота деяких компонентів КНП "КЛШМД", для яких необхідна наявність ваших персональних даних, може бути припинена з моменту їх видалення.

Наші сайт https://www.emergency-hospital.lviv.ua/, мобільні додатки і термінал самообслуговування КНП "КЛШМД" не призначені та не розроблені для дітей віком до 14 років. Опрацювання персональних даних неповнолітніх осіб, у віці від 14 до 18 років здійснюється виключно за наявності згоди батьків (усиновлювачів) або піклувальників.

Якщо у вас є скарга щодо будь-якого опрацювання ваших персональних даних, ви можете звернутися до нас, до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

Безпека даних

Повідомляємо вам, що для захисту ваших персональних даних вжито всіх необхідних заходів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

Ми використовуємо технологію шифрування даних за технологією HTTPS від вашого браузера до сайту - https://www.emergency-hospital.lviv.ua/.

На жаль, необхідно визнати, що передача інформації через інтернет не завжди є повністю безпечною. Тому, як тільки ми отримаємо вашу інформацію, ми зробимо все можливе для захисту ваших персональних даних.

Зміни до умов Політики

Умови Політики КНП "КЛШМД" можуть змінитись. У такому разі необхідно періодично їх переглядати за адресою https://www.emergency-hospital.lviv.ua/privacy-policy. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи, використовувати КНП "КЛШМД", ви підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання КНП "КЛШМД".

Контактна інформація

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо нашої Політики, ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою: lshmdsite@gmail.com 

Згода користувачів

Користуючись https://www.emergency-hospital.lviv.ua, ви підтверджуєте, що ознайомлені з умовами цієї Політики і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та погоджуєтеся з викладеними умовами, шляхом проставлення відмітки у графі «Погоджуюсь».

Про нас

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги призначена для цілодобового надання екстреної стаціонарної медичної допомоги населенню на госпітальному етапі при гострих захворюваннях, травмах, нещасних випадках, отруєннях та проведення лікувально - діагностичного процесу визначеним контингентам хворих і потерпілих.

Контакти

Наша адреса:

79059, м. Львів, вул. І. Миколайчука, 9
Email: emergencyhospital_uoz_lviv@ukr.net

Контактні телефони:

Приймальня директора:
+38 032 252 75 90

Поліклініка доросла:
+38 032 258 11 12

Поліклініка дитяча:
+38 032 258 11 10

Контакт-центр з надання послуг:
+38 066 018 09 19,
+38 067 118 09 19