Наша Covіd-зона для лікування пацієнтів стала найбільшою в Україні

Надрукувати

COVID-відділення нашої лікарні - це 650 місць. 350 із них ми розгорнули менш ніж за місяць в корпусі, частину якого винаймав медичний коледж післядипломної освіти та який був до того не пристосований для надання медичної допомоги.

«Попередньо ми планувати розгорнути 300 ліжок. Проте ми не можемо закрити двері перед 301-м чи 310-м пацієнтом. Тому прийняли стратегічне рішення - оперативно розгорнути ще одну COVID-зону».

 

В приміщенні провели капітальний ремонт, завезли медичні меблі та інвентар та усе необхідне обладнання для лікування пацієнтів. Сам ремонт зголосилися виконати львівські компанії- забудовники, завдяки яким нам вдалось в блискавичному темпі реалізувати це стратегічно важливе рішення. Серед таких: РІЕЛ, Інтергал-Буд, Еко-Дім, ГалЖитлоБуд, Будівельна компанія Globus, ТВД, Lev Development.

 

Важливо, що ремонт в новому корпусі облаштований згідно з вимогами МОЗ і тут є все необхідне від медикаментів до технічного забезпечення: рентгени, ультразвукове обладнання для обстеження легень і серця, монітори, перфузори тощо.